I sidste uge tilbragte jeg 4 dage på modemessen i Bellacentret, hvor jeg lavede mad for Atlas Design på deres messestand. Atlas er et svensk firma der laver smukke tørklæder, smarte slips og butterflies, undertøj og cool armbånd. De havde besluttet at opgradere deres stand i år og havde derfor både hyret mig til at lave mad, samt fået en ung sød barber fra Næstved til at flytte sin gamle barberstol ind i Bellacentret et par dage, for at skabe lidt sjov stemning på standen.Det lykkedes til fulde og det blev til nogle sjove dage med masser af mennesker, flot tøj og dejlig mad i mit lille italienske madhjørne.
Jeg havde valgt at lave noget relativt enkelt, da der jo ikke som sådan er de store køkken faciliteter. Så det blev til en dejlig pastasalat vendt med hjemmelavet basilikumpesto og tilsat strimlet hakket oksefilet, soltørrede tomater og rucula. Nemt og super lækkert ! Derudover lavede jeg nogle flotte fade med forskelligt antipasti – der var gode italienske pølser, parmaskine, pecorino, grillede squash, marinerede cherry tomater med frisk basilikum og forskellige dips, som aioli, soltørret tomat pesto og tapernade.
Dertil forskelligt slags brød, grissini og crostini. Og så selvfølgelig også lidt sødt til kaffen !
Det er klart en anretning jeg kan anbefale. Det ser super flot ud og passer godt til et let måltid, en reception eller til en cocktailfest ud på de små timer.
I går lavede jeg så middagsmad at en lille rest Bresaola, som er saltet og lufttørret oksekød. Her lavede jeg det sådan lidt “the carpaccio way”, dvs bredt ud på et stort fad der var penslet med god olivenolie, derefter belagt med bresaola som drysses med rucula, pinjekerner og høvlet parmesan. I dagens anledning tilføjede jeg nogle hjemmetørrede tomater. Hele herligheden dryppes med lidt basilikum pesto.
Uhmmm, det smager godt og ser samtidig utrolig smukt ud.