Scones i en fart

I disse tider med børn hjemme fra skole, med hygge bag lukket hoveddør og med morgenmad på sengen lidt oftere end normalt, så er disse blåbær scones både lækre og meget hurtige at lave.

Du skal bruge følgende:

4 dl hvedemel
3-4 spk sukker
2 spk bagepulver
1 tsk salt
2 1/2 dl piskefløde
125 gr blåbær

Sigt mel og bagepulver ned i en skål og tilsæt sukkeret og salt. Rør piskefløden i og rør sammen til en fast dej. Rul den ud på et meldrysset bord til cirka en centimeters tykkelse. Fordel blåbærrene på halvdelen af dejen og fold den anden halvdel over. Rul dejen let sammen med kagerullen. Stik så dine scones ud med et glas . Jeg bruger ét der er cirka 4 cm i diameter, men er du til store scones, så vælg et større glas.
Sæt dem på bagepapir og pensl med sammenpisket æg og bag ved 210 gr i cirka 8 minutter eller til de er brune.
Server dem til morgenmad til dem du elsker, og få en god start på din dag 🙂

%d bloggers like this: