Samtalemiddage

Den næste Samtalemiddag bliver fredag d. 4 oktober 2019

Pris 595kr. Tilmelding på sms til 20132214 eller mail til camilla@minmadhimmel.dk

Alle kan deltage

 

Denne aften skal vi tale om “Sorg og Glæde”

Bordet er dækket og klar til vores gæster
Bordet er dækket og klar til vores gæster

Madhimlen elsker at samle mennesker til et godt måltid og til et møde med andre.
Vi drømmer om fællesskaber, meningsfuld samtale, nærhed, humor og leg, krydret med en smuk og dejlig middag.
Det er derfor vi arrangerer “Samtalemiddage”
Hvad er en ”samtalemiddag” ?
Det er dels et skønt, smukt og veltillavet måltid !
Og så er det også meget mere end mad …..
Det er en aften hvor du inviteres til en langbords middag og møder nye mennesker og får en meningsfuld samtale om aftenens emne. Du udveksler oplevelser, tanker, holdninger, værdier og historier med de andre gæster. Du skal opdage nye perspektiver og vinkler på aftenens tema så du går lidt klogere og beriget derfra – ikke kun i form af en god madoplevelse, men også med en fornemmelse af at være blevet inspireret og af at have haft nogle vedkommende samtaler.
Og som dine værter, sørger vi for at skabe en tryg ramme hvor nærværet og fortællingerne kan folde sig ud.

Dejlig stemning omkring bordet

Denne aften skal vi tale om “Sorg og Glæde” .
Ingen af os kommer gennem livet uden af opleve både stor glæde og stor sorg. De er hinandens modpoler og dog evigt forbundet. Ofte har vi svært ved at være i sorgen. Den kan føles ubehagelig og vi vil gerne hurtigt “komme over den” og komme videre og finde glæden igen.
Jeg mistede min mor for 5 måneder siden , og jeg tænker ofte at sorgen og savnet efter hende er blevet en gæst i mit liv. Den er ikke flyttet ind permanent, men kommer og banker på ind imellem og vil have opmærksomhed. Og det får den så, for i sorgen er der også kærligheden og glæden over alt det hun har givet mig i livet.

Så denne aften i oktober vil vi være nysgerrige på at høre jeres personlig historier  om en oplevelse af sorg eller glæde eller måske begge dele som I har haft og som I vil dele med de andre gæster til gensidig inspiration og berøring.

Vel mødt!

 


Hvem kan deltage ?
ALLE kan deltage, bare de er nysgerrige på sig selv og andre og bare de har lyst til at “medbringe” en historie de kan dele med de andre. Man kan komme alene, man kan komme som par eller som vennepar – alt er muligt.
Der er et max deltagerantal på 14 personer, så vent ikke for længe med at melde dig til.
Endelig tilmelding bekræftes når betaling er registreret.
Tilmelding på camilla@minmadhimmel.dk eller på mobil 20 13 22 14
Hvem er vi ?
Camilla Middelboe 58 år, kok, coach og stifter af Min Madhimmel
og
Mads Folmer Jensen 61 år, underviser, psykoterapeut og procesleder

Hvor foregår det ?
Hjemme i vores hyggelige køkken på Thorsvej 8 i Birkerød

Pris
595 kr pr person , inklusiv velkomstdrink, 3 retter mad, vin, vand og kaffe
Tid: 18.30- cirka 23.00
Tilmelding på mail : camilla@minmadhimmel.dk eller mobil 20132214

Det siger vores gæster:
Glæd jer som skal deltage! Var der i fredags til et smukt veldækket bord. Den skønneste 3 retters hjemmelavet menu, dejlige vine og et skønt værtspar som formår at skabe gode trygge rammer for os deltagere som er nysgerrige på at møde nye mennesker. Tak for en helt igennem dejlig aften fra start til slut”
“Tak for en smukt koreografieret aften i fredags. Et velsmagende middagsselskab, der tog mod til sig, med fortællinger, fornuft og følelser. Snyd ikke dig selv for den oplevelse!”
“Tak for en helt igennem vellykket aften. Godt selskab, god mad og vi fik meget andet med hjem.
“Tusind tak for en helt igennem fantastisk ramme for bevægende og berørende historier om forandring. Jeg kommer helt sikkert igen og vil på det varmeste anbefale et besøg hos jer! I er skønne!”
“Og tak til jer for aften med skøn mad, tankevækkende historier og samtaler med vedkommende indhold”
“Berigende, smagfuldt, eftertænksomt, eksistentiel, intenst, vedkommende, mennesker, livet, skyggesider, udfordrende, lykke, sorg, tab er blot nogle af de popcorn efter denne middag. Og at være genganger gør kun oplevelsen større .Tak for en skøn aften.“
“Tak for en rigtig fin aften med fantastisk føde til krop og sjæl.”
“Tak til jer alle for en helt fantastisk aften fyldt med velsmag, skønhed og berigende fortællinger. En aften der bidrager til perlerækken af gode øjeblikke en dejlig”
Tak for smuk aften i går. Dejlig velkomst, smuk og lækker mad, stor omsorg, passen på, ordentlighed, nærhed، tak for nærheden, de smukke historier og møder med jer alle. Plads til alle og samhørighed opstod. Tak til Camilla og Mads for at skabe dette herlige tid. I ydmyghed takker jeg for en smuk og spændende aften.
Det var helt utroligt at opleve, at en flok fremmede mennesker i den grad hurtigt kunne tale med hinanden på kryds og tværs.

 

Det skriver bladene om os……

Artikel-Søndag.pdf

Artikel-_Politiken.pdf

Dejlig dele dessert

Vi glæder os til give jer en inspirerende og spændende aften.