Et koncept og en drøm født af mange års kærlighed til mad og god madlavning.
Jeg er selvudlært kok med passion for at lave smuk og velsmagende mad.
Der skal være noget både for øjet og for ganen.
For mig skal smag, konsistens og duft , sammen med det visuelle udtryk gå op i en højere enhed.
Jeg elsker kreativiteten ved madlavningen. At arbejde med forskellige smage og udtryk i maden.
Man skal blive glad i hjertet når man spiser min mad og man skal kunne smage min madglæde i hver en mundfuld.
Hvad er det særlige ved Min Madhimmel?
Mad fra Madhimlen er en personlig affære.
Du har kun kontakt med mig fra start til slut.
Vi sætter i fælleskab menuen sammen. Vi snakker om hvilken stemning du gerne vil skabe til din middag ? Hvordan kan maden og anretningen bedst understøtte dette ? Bordopsætning, bordpynt og mad har altsammen betydning for hvilket slags arrangement dit selskab bliver.
På hjemmesiden her kan du blive inspireret af menuer jeg har lavet til andre, kigge på billeder af min mad eller læse på min blog. Og så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at ringe til mig og få en helt uforpligtende snak om dit næste selskab .
Om Camilla Middelboe
Jeg er vokset op i en familie med stærke madtraditioner. Min bedstemor tilbragte en stor del af sit liv i sit køkken, hvor hun kreerede vidunderlig mad til os på sit brændekomfur som hun havde fået hentet hjem fra Sverige. Jeg plejer at joke med at hun lærte os børnebørn at pille fjordrejer før vi kunne gå. Det er næppe sandt, men er tæt på. Sikkert er det, at hun hos mig plantede en helt grundlæggende glæde og lyst til at lave rigtig god mad fra grunden af gode, naturlige råvarer.
Hendes evner gik i arv til min egen mor, som på samme måde altid har fundet stor tilfredsstillelse ved at lave og servere skønne måltider for familie og venner.
Denne fornøjelse har jeg så bragt et skridt videre ved at gå ud og lave mad til private fester, middage, receptioner og firma events.
Jeg er oprindelig uddannet sygeplejerske, men har gennem de seneste godt 20 år arbejder med klinisk forskning og udvikling af nye lægemidler.
Men kærligheden til mad har aldrig ligger langt væk, og af samme grund har jeg derfor gennem 10-15 år lavet mad til fester og selskaber.
Kunsten og den kreative udfoldelse der ligger i at skabe et godt måltid, har altid givet mig glæde og jeg holder af omhyggeligheden og omgangen med gode produkter.