Her er eksempler på buffeter og menuer, som jeg kan lave til dit selskab.
De kan selvfølgelig også mixes på kryds og tværs, og allerhelst sammensætter jeg en menu der lige passer til dine ønsker.
Ring gerne og få et uforpligtende tilbud !
Buffet I :
Salat med kartofler, avocado, brøndkarse og hvidvinsdampet laks
Thai fiskedeller med agurke/peanut salsa
Miniburgere med pulled pork og coleslaw
Pastasalat med kylling, pesto og pinjekerner
Krydrede oksefrikadeller med spicy salsa
Salat med manchego ost, nødder, og blåbær.
Chokoladekage med appelsin/passionsfrugt coulis
Buffet II:
Salatbåde med hvidvinsdampet laks og urtecreme
Rimmet laks med wasabicreme , ærteskud og rugbrødsknas
Kyllinge ”Saltimbocca” – kyllingebryst stegt med parmaskine og parmesanost , hertil Romanesco Sauce
Kalvefilet med kartofler i kapers/urte pesto
Quinoa salat med 3 slags kål, æble og tranebær
Grillede squash og auberginer med pesto og feta
Kagebord
Buffet III:
Råmarineret laks med purløg og kapers i citronvinaigrette
Laksedeller med hjemmelavet remoulade
Helstegt oksefilet med estragonmayo
Cæsarsalat med kylling, brødcrountoner og høvlet parmesan
Perlespelt med broccoli, gulerodsflager, ristede nødder og bredbladet persille
Ost, hjemmelavet knækbrød og grønt
3 slags kager
Buffet IV:
Miniburgere med rejer i dildcreme eller med røget laks
Varmrøget laks med vårsalat og agurkestrips og grøn sovs
Rosmarin og citron marineret svinekam med små saltbagte kartofler
Røget okseculotte med glaserede løg
Tomattærte
Fest salat – stor smuk blandet salat med honning sennep dressing
Nøddemarengs med moccais og høvlet hvid chokolade.
Menu I:
Laksetatar med rugbrødschips, urtesalat og persilleolie
Kalvemørbrad med bønnesalat, tomater med urtecrumble, timian kartofler, samt kantarelsauce
Dessert tallerken
Menu II:
Grønærtesuppe med karry-ristet laks
Variation over lam med aubergine/tomat tårn, hvidløgskartofler og fyldte squash.
Mandel/marcipankage med skum og bær