Hold din næste fest som en “Samtalemiddag”

Sidste lørdag faciliterede vi en privat Samtalemiddag til en 60 års fødselsdag. Der var godt 30 gæster og festen blev holdt i en lille restaurant der var lukket af for andre denne aften. Fødselaren havde et ønske om en anderledes fødselsdag. En aften med lidt mere kant. En aften som skulle være intens og hvor nærværet og samtalerne skulle hæve sig over snak om huspriser og ferieminder. Og sådan blev det også.

Vi står gerne for borddækningen

5 borde med 6-7 gæster ved hvert bord fortalte aftenen igennem historier om det emne bordet havde fået. Der var emner som ”Mod”, ”Berøring”, ”Forandring” med flere. Det blev til mange gode og berigende fortællinger i løbet af aftenen. Og selvfølgelig blev der også tid til taler til fødselaren, til at spise god mad og til almindelig hyggesnak. Da kaffen blev serveret, begyndt gæsterne at skifte plads og mange satte sig og snakkede med folk de ikke kendte. Det slog mig at alle samtalerne og historierne havde givet en åbenhed og nysgerrighed blandt gæsterne som man ikke normalt oplever til sådan en sammenkomst.  Der var virkelig en ret exceptionel stemning og fødselaren var så glad og taknemmelig for at have fået en den fest hun virkelig havde ønsket sig.
Vi har også arrangeret Samtalemiddage for firmaer og bestyrelser og mindre private fødselsdage. Hvorfor ? Fordi konceptet åbner op for at være sammen på en anden måde. For at lytte til andre og for selv at blive lyttet til. Fordi det bliver muligt lære noget om andre som man ikke viste i forvejen og fordi det at dele en personlig historie, både er berigende for én selv og inspirerende for andre.
En Samtalemiddag er en måde at bringe lidt mere værdi og kant ind i en middag eller fest. Man bringer selv noget ind i samtalen og man tager meget mere med sig når man går hjem.

Hvis du er nysgerrig på konceptet så ring gerne og hør mere og få et uforpligtende tilbud.
Vi arrangere både middage i vores private hjem eller tager ud på en arbejdsplads eller et festlokale. Og man kan købe arrangementet med eller uden mad til.

Kontakt Camilla på 20132214 eller på mail til camilla@minmadhimmel.dk for mere information

%d bloggers like this: