En gæst fortæller om vores Samtalemiddage……

I dag skriver en af vores tidligere gæster – Lisa Holmberg Buchardt,  om sin oplevelse af at være med til en samtalemiddag.
Læs med og bliv inspireret til at deltage.
Vores næste middag er fredag d. 14 oktober. Læs mere her på hjemmesiden under “Samtalemiddage”

Samtalemiddag hos Camilla og Mads 24. januar 2016 – Tema: Forandringer
Lørdag den 24. januar havde jeg den store fornøjelse at være til samtalemiddag hos Camilla og Mads i deres skønne hjem i Birkerød. Jeg kom alene og kendte kun 1 person perifært på forhånd.
Jeg havde læst om arrangementet på forhånd og synes det lød spændende.
Jeg havde en forventning om at møde nye mennesker, nye holdninger og gå hjem med en udvidet horisont. Derudover var jeg ikke helt sikker på, hvordan denne aften med helt fremmede mennesker, ville forme sig…
Jeg blev taget imod af Mads, der hjerteligt bød mig indenfor. I stuen var de fleste andre gæster kommet og snakken gik livligt, alt imens vi drak champagne til de hjemmelavede lækre snacks.
Efterfølgende blev vi budt til bords ved langbordet i det hyggeligt køkken og middagen begyndte.
Camilla og Mads serverede dejlig mad og undervejs var der pauser, hver gæst fik tid til at sige noget om aftenens tema og hvad det betød for os hver især. Aftenens tema var Forandring.
Det var 14 meget forskellige historier om forandring jeg hørte den aften. Rørende, levende, sjove, triste og nærværende historier, med hver deres afsæt i forandringer og hvad de gør ved os.
Det Camilla og Mads kan og gør så fint er, at skabe trygge og kærlige rammer, så alle føler sig godt tilpas. Desuden er Camillas mad så smagfuld, smuk og veltillavet, at det er en ren fornøjelse!
Mine forventninger blev i den grad mødt og jeg tog hjem med mange nye indtryk og historier der varmede mig i den ellers kølige januar-aften.
Alt i alt en aften med dybde og autentisitet på en helt anden måde end bare en helt almindelig middag.

Dessert bræt til aftenens gæster
Dessert bræt til aftenens gæster
%d bloggers like this: