Samtaler om livet

Her er jeg. Hvor er du?
Fællesspisning og samtaler om livet
for unge mellem 22-32 år

Tirsdag d. 26 november kl 18.00
Gratis fokusgruppe middag

Mads og jeg har gennem fire -fem år arrangeret Samtalemiddage. Middage hvor vores gæster får en god middag og deler en personlig historie om aftenens emne med de andre gæster. Én fortæller, og de andre omkring bordet lytter til fortællingen. Fortællingerne er ikke et oplæg til diskussion, vurdering  eller rådgivning. Det handler om virkelig at lytte og mærke, hvad historierne fremkalder i os.

Emner til samtalemiddagene har været noget, som vi har været nysgerrige på. Det har for eksempel været, afgørende øjeblikke, kærlighed, berøring, skam, mod  etc.

Længe har vi gået med tanken om at lave vores samtalemiddage for unge i alderen 22-32 år. Med samtalemiddagene ønsker vi at skabe et rum for fordybelse og nysgerrighed, og et rum til at lære noget nyt om sig selv og andre deltagere. Vores grundtanke er, at vi fremkalder hinanden. Ikke bare fremkalder vi os selv gennem vores egne fortællinger, men vi bliver også fremkaldt ved at lytte til andres fortællinger. Det er styrkende og helende, når vi genkender os selv i andres fortællinger. Vi får en oplevelse af ikke at være alene med vores tanker og følelser, og at vi har meget til fælles med hinanden.

Vi lægger ud med en fokusgruppe middag for at afprøve konceptet og for at få jeres feedback, input og ideer. Vi håber I har lyst til at lege med.
Middagen er gratis og foregår tirsdag d. 26 november kl. 18.00 i Birkerød. Der er max 14 pladser.
Aftenens emne er ”Venskaber”.

Vi synes emnet er interessant fordi venskaber er så vigtige og fordi der er mange aspekter i det.
Hvad er et godt venskab? Hvordan bliver man egentlig venner? Og hvad betyder venskaber for os?
Det kan handle om en oplevelse med din bedste ven, eller om et venskab der er gået i stykker. Det kan være et venskab som du egentlig ønskede skulle være et ”kæresteskab” eller det kan være en historie om den slags venskaber hvor man altid føler, at man selv synes venskabet er lidt mere vigtigt end den anden synes. Venskaber er altid betydningsfulde og nogle gange lette og ukomplicerede, andre gange svære og problematiske.
Denne aften er vi nysgerrige på jeres personlige fortællinger om et venskab I har eller har haft

Kom og vær med og del DIN historie og få 13 andres historier med hjem.
Tilmelding på mail til camilla.middelboe@gmail.com

Vi glæder os til at se dig !

Her er vi
%d bloggers like this: