Hvem deltager egentlig i en Samtalemiddag ?

Forleden snakkede jeg med en kvinde om vores Samtalemiddage. Hun var så vild med vores smukke borde og æstetiske madarrangementer. Men da jeg spurgte hende om hun ikke skulle med en dag, sagde hun ”at det var ikke noget for hende, for hun havde så mange venner i forvejen som hun havde svært ved at få tid til at se”.
Og det gav mig lyst til lige at skrive en lille klumme om det er være gæst hos os. For hvem er det egentlig der vælger at komme til sådan en middag ?

Der er kælet for borddækningen

Det hurtige svar er ALLE ! Det er en direktør for IBM, det er en selvstændig psykoterapeut. Det er en pensionist, det er en 40´årig med børn og knald på karrieren. Det er par, det er singler, det er venne-par. Det er folk der ikke gider gå alene på restaurant, men elsker en god middagsoplevelse. Eller det er par der har lyst til en anderledes restaurantoplevelse, end bare at spise ude et sted. Men fælles for dem alle er en åbenhed, en nysgerrighed og en god portion madglæde.


Vores gæster kommer IKKE fordi de mangler venner eller netværk eller familie. De kommer fordi de har lyst til at opleve noget andet, end det der sker når vi er sammen med mennesker vi kender rigtig godt. De kommer for at fortælle en historie, og ikke mindst for at blive inspireret af alle aftenens øvrige fortællinger. De kommer for at kunne tage herfra med en følelse  af at have fået noget andet med hjem. De kommer for at spise et skønt måltid, ved et smukt dækket bord. De kommer for at få en anderledes middagsoplevelse.
For nogen kræver det lidt mod at melde sig til. For andre ikke spor. Sådan er vi så forskellige. Men alle går herfra med ro i maven og med en mæthed på flere planer.

Blue is beautiful

Og vi – jeres værter – Mads og jeg, tager os af jer fra start til slut, så I bare kan læne jer ind i oplevelsen sammen med de andre gæster.

Her er vi !

Vi glæder os til at møde DIG !

Læs mere og tilmeld dig her: http://minmadhimmel.dk/samtale-middage/

%d bloggers like this: